Over ons

Elke dag opnieuw werken wij
met de grootste zorg aan jouw project.

Even kort en bondig

Ajouta is een digitaal agentschap dat houdt van jouw bedrijf.
We willen je echt leren kennen, zodat we voor elke uitdaging, samen het perfecte eindproduct kunnen creëren. Wij zijn ontwerpers, ontwikkelaars, manusjes-van-alles en nerds met DE passie die nodig is om jouw geweldig idee om te zetten in een intelligent, innovatief product dat je klanten aanzet tot actie!

Al 20 jaar is onze missie jouw bedrijf een totaaloplossing bieden, in huis ontwikkeld van concept tot naservice.
About

Diensten

Alles in 1
1 in alles

Webdesign was onze eerste liefde (na muziek uiteraard), maar omdat marketing een geïntegreerd proces vormt, voorziet Ajouta tal van creatieve oplossingen.
Jouw product is al even uniek als jezelf en we zullen dit ook als dusdanig bekijken. Persoonlijke aandacht van ons, hoge design standaarden en op maat gemaakte oplossingen zijn onze troef.

In huis

Wat je zelf doet, doe je meestal beter

We begrijpen zeer goed de betekenis van dit korte zinnetje. Ten eerste weten we dat jij zelf graag je website wil onderhouden en dat je dat op een gemakkelijke manier moet kunnen. Ten tweede dat dit ook voor ons geldt. Vandaar maken we ook ons Content Management Systeem in huis, zodat we dat volledig op jouw noden en wensen kunnen afstemmen, zonder het minste ruis. Wat heb jij aan features die niet op jouw bedrijf van toepassing zijn?!

MARRIAGE OF DESIGN AND TECHNOLOGY